Ahad, 4 Mac 2012

Jurutypist.com adalah seumpama scam (penipuan)

Jurutypist.com adalah satu laman web dari pelbagai laman web scam yang lain yang . Sepanjang bulan March tahun 2012 ini, kami mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan (Home Based Ads Processing Personel) di Malaysia. Kami merupakan konsultan secara online yang memperkenalkan sesuatu teknik untuk membina kerjaya melalui internet dan hanya menawarkan idea-idea untuk membina kerjaya sendiri. kami menawarkan servis dan teknik membina kerjaya melalui online yang mudah serta berkesan. Oleh kerana mendapat sambutan yang menggalakkan, kami sedang mencari individu yang berminat untuk memproses data pengiklanan, pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri. Ini adalah petikan dari laman web tersebut yang menyuruh orang mendepositkan RM30 ke dalam akaun mereka sedangkan kita tidak akan beroleh keuntungan.Kata kunci dalam e-book tersebut hanyalah affiliate semata-mata. Kata kunci boleh dicari melalui google je pun (haaha aku sendiri pun kena tipu) tanpa bayar apa2 kan2. Jadi sama2 lah kita war2kan kepada sesiapa yang kita kenal k.....

4 ulasan:

  1. sy pun baru dpt email dr typist.com psl part time data entry ni...siap email pd sy no acct dorg cimb ngan maybank..ni detailnyer .... bile sy reply tanya menda ni scam atau hoax dorang reply pd sY "tak percaya tak payah join mudah sekali "...


    Terima kasih kerana berminat. Segala prosedur untuk melakukan pekerjaan affiliate ini telah diterangkan di dalam ebook Panduan Latihan Komprehensif yang bakal anda terima. Ia sangat ringkas dan mudah untuk diikuti dan anda boleh memulakan pekerjaan ini sebaik sahaja anda membaca buku panduan tersebut. Pekerjaan affiliate memang merupakan pekerjaan online yang sahih.

    Sila bayar RM30 kepada salah satu account di bawah. Setelah bayaran dibuat, sila email bukti bayaran beserta butiran diri anda kepada kami.

    thank you for interested. we provide guide on affiliate job through ebook tutorial. you will get the ebook tutorial from us after payment made. you will have to follow the instruction inside the ebook and start the affiliate job and you will get paid by those affiliate company direct into your bank account. affiliate job is legit online ads typing job.

    Maybank account
    KOH WOEI PHING : 504067053798

    atau

    CIMB account
    KOH WOEI PHING : 04060081843527

    BalasPadam
  2. aku pun terjumpa banner iklan ni di laman web berikut...http://www.ohjob.info/.. banner warna kuning. tipu rupanya, nasib baik aku x buat bayaran lagi

    BalasPadam